Salingerin muistolle

Sieppari on delannut, mä luin sen ruispelto storin noin suunnilleen äsken, löhösin biitsillä ketarat koukussa ja piereskelin liiasta luumuviinasta, tavasin opuksen kannesta kanteen ohimennen ja kieriskelin kuin possu vartaassa solarin lieskojen kärventäessä nahkan rakoille. Unohdin rasvata , saatanan Salingeri

Sieppari ruispellon aikansa sensuroima melkein sanominen kelasi mun pollassa kuin mustavalkonen leffa tai skulasi sordiinolla kuin seksi sukkahousut jalassa. Mä skrivasin sitä kohta käämit punasina uusiksi. Hutsu hotellihuoneessa olisi makee paikka revitellä aikuiseksi tulemisen borderlinella elämisen esenssiä. Tyhmä aatos, fiksu eepos ja jätin puuttumisen siihen.

Parempi yksi hyvä kuin tusina kehnoja on skrivaajalle motto joka pitää sateellakin, kestää kellon raksutuksen sata vuotta jne…..Salingerille ja Jack Danielsille tämä kuppi.