Alkusanat.

agape

Agape on rommaanimuotoinen novellikokoelma, jonka novellit ovat itsenäisiä mutta samalla yhteyksissä toisiinsa, jotkut tiiviimin jotkut löyhemmin. Kokoelmalla on yksinkertainen aikajana alusta loppuun ilman alituisia takaantumia. Siittä syystä numeroidut luvut.

Kertomusten rakkaus on kiihkeää, suru on lamauttavaa, ikävystyminen hermostuttaa, onnea vaanii aina petos ja näykkii pettymys, seuraava arkipäivä on yhtä arvaamatonta kuin tulevan viikon sää. Arkirealistiset rosot ja elämän yllättävät käänteet kuljettavat kokoelmaa asiasta toiseen.

Kertomuksia elämän ja kuoleman seurapelistä ilman arpanoppaa. Siinä kuljetaan hetkestä toiseen askel keralla, aina vaan eteenpäin, elämä on liikettä, kuolema katoamista, ikuisuus on aikaan painautunut vana jäljessämme ja edessämme on pelkkä tyhjyys johon kaikkeus laajenee. Järki on viettien palvelija tai päinvastoin, äly on syvin koettava tunne ja rakkaus lajia säilyttävä voima, kuolema on syntymisen seuraus.

Muutos on se jumallinen voima joka luo kaiken olevan,  energiakvanttien sysiessä toisiaan alati uuteen järjestykseen jonkun mysteerisen alkuidean alaisena. Alussa oli jo kaikki toteutettavina mahdollisukksina siemenessään,  josta on kasvanut maailmankaikkeus luonnonlakeineen. Minä tähän ja sinä siihen, tämä teksti ilman muuta järjellistä tarkoitusta kuin ajattelun ja kirjoittamisen tuottama mielihyvä.

PC:tä pienemissä laiteissa luvut näkyvät aukaisemalla neljä viivaa kuvan oikeassa ylälaidassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s